Gå direkt till innehållet
Inlagd: 5 mars 10:25

XO DSCVR - Nyhet

1 198 000 kr
Fakta
Längd
8,1 meter
Beskrivning
XO 260 DSCVR är den andra modellen av den nya generationen från Finska XO Boats. Den är bredare än tidigare och har en väldigt luftig och öppen känsla och är byggd för den aktive användaren. Med en motorstyrka på upp till totalt 400hk kan du ta med hela familjen på en trygg och säker färd genom skärgården. Priset är ett frånpris med Mercury 250 hk V8 och standardutrustad. TILLVERKARE XO BOATS MODELL DSCVR ÅRSMODELL 2021 BRÄNSLETANK 315 LITER LÄNGD 8.1 M BREDD 2.55 M VIKT 1900 KG MOTOR MERCURY MODELL VERADO 250 ANTAL MOTORER 1 MOTORTYP UTOMBORDARE DRIVMEDEL BENSIN ÅRSMODELL 2021 TOTALEFFEKT 250 HK XO är kända för sina Rejäla aluminiumskrov med folierade skrovsidor. Båten blir tyst tack vare isolering mellan skrovet och innerlinen, som är i glasfiber. Allting känns också väldigt ombonat till skillnad från många andra råare aluminiumbåtar på marknaden.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Seacastle AB
Båtförmedling, nybåtsförsäljning och fullservicevarav. Vi finns i Stockholm och Göteborg! Återförsäljare av och auktoriserad serviceverkstad för XO, VIGGO, HWILA, Capelli, Suzuki, Kawasaki och Suzumar. Vi tillhandahåller vinterförvaring och sommarplatser vid Kyrkviksvarvet på Lidingö. Hos oss har du möjlighet till finansiering samt väldigt bra försäkringslösningar via Pantaenius. HOS OSS GÖR DU EN KOMPLETT OCH TRYGG BÅTAFFÄR
Mer information hittar du på http://www.seacastle.se

Fler annonser från Seacastle AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer