Gå direkt till innehållet
Inlagd: 24 mars 09:29

XO 260 Cabin - Visning på Lidingö

1 239 000 kr
Fakta
Längd
8,1 meter
Beskrivning
Än finns det ett fåtal båtar kvar för leverans våren 2021. Priset avser nybåt i standardutförande med en Mercury V8 250. XO 260 Cabin är den första modellen av den nya generationen från Finska XO Boats. Den är bredare än tidigare och har en väldigt luftig och öppen känsla i cabinen. Modellen 260 Cabin erbjuder precis som sina föregångare kompromisslös komfort i kombination med goda fartresurser. Med en motorstyrka på upp till totalt 400hk kan du ta med hela familjen på en trygg och säker färd genom skärgården både på sommaren och på vintern. Båten har utrymme för upp till 8 personer att vistas på däck eller inne i cabinen. XO 260 CABIN ÅRSMODELL: 2021 BRÄNSLETANK: 300 LITER LÄNGD: 8.1 M BREDD: 2.55 M VIKT: 2200 KG MOTOR: MERCURY VERADO 250 V8 ANTAL MOTORER: 1 MOTORTYP: UTOMBORDARE DRIVMEDEL: BENSIN ÅRSMODELL: 2021 TOTALEFFEKT: 250 HK XO är kända för sina Rejäla aluminiumskrov med folierade skrovsidor. Båten blir tyst tack vare isolering mellan skrovet och innerlinen, som är i glasfiber. Allting känns också väldigt ombonat till skillnad från många andra råare aluminiumbåtar på marknaden. Välkommen till oss på Seacastle, Lidingö.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Seacastle AB
Båtförmedling, nybåtsförsäljning och fullservicevarav. Vi finns i Stockholm och Göteborg! Återförsäljare av och auktoriserad serviceverkstad för XO, VIGGO, HWILA, Capelli, Suzuki, Kawasaki och Suzumar. Vi tillhandahåller vinterförvaring och sommarplatser vid Kyrkviksvarvet på Lidingö. Hos oss har du möjlighet till finansiering samt väldigt bra försäkringslösningar via Pantaenius. HOS OSS GÖR DU EN KOMPLETT OCH TRYGG BÅTAFFÄR
Mer information hittar du på http://www.seacastle.se

Fler annonser från Seacastle AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer