Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 16:55
XO 250 Black, Mercury 300 V8, SUPERPRIS
995 000 kr
1 116 100 kr
Fakta
Längd
7.52 meter
Beskrivning
Varmt välkomna till oss på Lidingö för att kolla på denna XO 250 Open i vårt Showroom! Detta är den sista XO 250 Open som går att få tag på 2019! Endast ett fåtal timmar på mätaren till ett SUPERPRIS! Motoriserad med Mercurys nya 300hk V8. Utrustningspaket Rider: Simrad NSS12 EVO3 med ekolod och europakarta Zipwake automatiska trimplan. Hydraulisk styrning Estech kompositdurk Skrovfoliering 3M Carbon Colours Svart bottenmålning Stävgummi 2st fullfjädrande XO-sportstolar Dubbla batterier Hamnkapell Flaggstång Förtöjningspaket XO väska, 4 fendrar med fenderskydd, 4+1 förtöjningstampar, karbinhake Extrautrustad med: Black (svart färgsättning) Fusion ljudanläggning, FM-radio, Bluetooth, fjärrkontroll, 4 högtalare Kapell Vi tar även inbyte på denna båt.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Seacastle AB
Båtförmedling, nybåtsförsäljning och fullservicevarav. Vi finns i Stockholm och Göteborg! Återförsäljare av och auktoriserad serviceverkstad för XO, VIGGO, AMT, Capelli, Suzuki, Kawasaki och Suzumar. Vi tillhandahåller vinterförvaring och sommarplatser vid Kyrkviksvarvet på Lidingö. Hos oss har du möjlighet till finansiering samt väldigt bra försäkringslösningar via Pantaenius. HOS OSS GÖR DU EN KOMPLETT OCH TRYGG BÅTAFFÄR
Mer information hittar du på http://www.seacastle.se