Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 11:06
Windy 27 Solano -20
Beskrivning
"Windy 27 Solano är troligen den bästa båt vi kört i sin klass" skrev tidningen Båtliv efter att ha testat båten. Nu är det rätt tid att beställa sin nya Windy för leverans till sommaren -20. Utrusta den efter egna önskemål. Önskar du färgat skrov? Då kan du välja mellan färgad glasfiber, lackering eller foliering. Windy 27 Solano hade världspremiär hösten 2017. Detta är en helt ny plattform och bygger inte på någon befintlig modell. Vi har baserat båten på vårt DNA av 50 års erfarenhet av att bygga daycruisers för skandinaviskt bruk, detta ger kanske vår bästa båt någonsin! Stor cockpit med gott om plats för både sittande och solande. Som tillval har vi en pentrymodul på bb sida. Marknadens största soldäck? Samtliga passagerare sitter ordentligt vindskyddat bakom den breda vindskärmen. Som tillval finns en wetbar med pentry. Under däck finner vi två kojplatser, garderob samt separat toalettutrymme. 27 Solano har precis som sina större syskon vår nya generation av kapell där bågarna sträcker på sig hydrauliskt med ett enkelt knapptryck. Längd: 8,24 m Bredd: 2,60 m Vikt: ca 2.800 kg Bränsle: 330 l Vatten: 80 l Mer information och bilder på länken nedan. Kontakta oss för mer information och en komplett prislista. Välkommen!
Säljes av
Windy Scandinavia Marina
Windy Scandinavia MarinaBesök vår butikssidawww.windyboats.com
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Windy Scandinavia Marina
Windy Scandinavia Marina AB är ett helägd dotterbolag till Windy som idag har sitt huvudkontor och fabrik i Västervik. Vi jobbar exklusivt med Windy och kan produkterna där efter! Vårt kontor är beläget i Stockholm/Saltsjöbaden, Vikingavägen 17 E.
Mer information hittar du på http://www.windyboats.com