Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 jan. 11:54
VVM 225 + F2120 Luft/vatten värmepumps paket
78 591 kr
Beskrivning
Byt ut din gamla elpanna mot luft/vatten NIBEs värmepumps paket NIBE VVM 225 Elpanna har ett högsta rekommenderat effektbehov för uppvärmning på 9 kW. I kombination med en större värmepump tex F2120 ökar värmepumpens energitäckningsgrad, d.v.s. bivalenstemperaturen sänks. NIBE VVM 225 ger en effektiv uppvärmning/kylning och varmvatten med hög effekt. VVM inomhusmoduler är kompletta med ett smart och användarvänligt styrsystem, varmvattenberedare på 180 liter, eltillsats, självreglerande cirkulationspump, påfyllningsventil, manometer, säkerhetsventil och expansionskärl allt som behövs för den normala installationen. För NIBE VVM 225 finns det flera flexibla dockningslösningar med tillhörande tillbehör för att enkelt kunna docka externa energikällor. Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst. + NIBE F2120 luft/vattenvärmepump Ett genombrott i effektivitet Luft/vatten-värmepump med ett SCOP-värde på mer än 5,0! * Klassledande arbetsområde Upp till 65°C framledningstemperatur. Extremt lättinstallerad Självjusterande kontrollsystem för äkta plug-and-play installation. 3-fasanslutning gäller alla modeller! Inget behov av kraftigare säkringar eller ombyggnation av elsystem. Tystare när det räknas Tyst fläkt med intelligent reglering minskar ljudet till ett minimum. Inverterstyrd kompressor med EVI-teknik som anpassar effekten efter rådande behov. Vi har just nu kampanj på NIBE Pannpaket! Bor du inom Mälardalen kan vi ordna fraktfritt skall det levereras ut i Sverige meddela oss vart det skall så återkommer vi med en offert. Vi på VVSbutiken.nu har allt gällande VVS & Uppvärmning!
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/