Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 nov. 20:57

Vinterjacka Hollies och Elegant vinterkappa

3 700 kr
Jackor & ytterplagg, stl. 44 (L), Dam
3700 kr
Supersnygg dunjacka från populära Hollies med en stor och härlig pälskrage av äkta päls som är avtagbar. Modellen är storsäljare och favoriten Tribeca, figurnära och har en väldigt snygg passform. Dessutom varm och skön. Jackan är helt ny och aldrig använd. Alla etiketter sitter kvar samt kvitto med garanti finns och medföljer. Butikspris 5198kr Mitt pris 3700kr, det är hela 30% rabatt på priset. Ett kap för den som är snabb!
Jackor & ytterplagg, stl. 42 (M), Dam
1500 kr
Elegant vinterkappa köpt från Ströms i Stockholm förra vintern (november 2019) Premium märket Steilmann Vacker material, bra passform och perfekt längd, kan bäras upp i vardagen som i finare sammanhang/fest osv. Dessutom varm och skön Enbart använd någon enstaka helg. Slumpar bort kappan för under halva priset (butikspris/inköpspris 3495kr) Kan också skicka utan kostnad för den som önskar eller inte kan/vill komma förbi
Säljes av
Sandra
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer