Gå direkt till innehållet
Inlagd: 12 nov. 16:13
Vackra handtillverkade handfat / tvättställ
995 kr
1 950 kr
Beskrivning
Ett unikt handfat ger badrummet en personlig karaktär, antingen i kombination med vackert kakel och inredning, eller som ensamt blickfång. Hos oss finns handfat i glas, sten, porslin, koppar och brons, alla i olika färger och former. Inspiration: http://www.dekodesign.se/inspo-handfat.html Bild 1 Handfat i koppar, Bol SOCS-3-19 Ovalt med antik finish. Används med fördel nedsänkt i bänkskiva. Matchande pop-up bottenventil ingår. Pris: 1995:- Handfatet/tvättstället finns att köpa på www.dekodesign.se Bild 2 Handfat i glas, Lime ITA7 Exklusivt och fantastiskt vackert handfat från Florens/Italien med en vacker, levande yta i metallic. Tvålpump och tandborstställ ingår. Tillbehören är i samma färg som handfatet och i hög kvalitet, med tunn gummibeläggning under för att undvika att de glider på underlaget. Pris: 5350:- Handfatet/tvättstället finns att köpa på www.dekodesign.se Bild 3 Handfat i porslin, Branche d'Arbre SC84 Ljust grå med vacker dekor i guld och vitt både på in-och utsidan. Pris: 995:- Handfatet/tvättstället finns att köpa på www.dekodesign.se Bild 4 Handfat i porslin, China Rose SSY010 White/Green Vackert blommönster både på insidan och utsidan. Ljust grå på insidan och ljust grön på utsidan. Pris: 1695:- Handfatet/tvättstället finns att köpa på www.dekodesign.se Bild 5 Handfat i sten, Swirl SFSJ108A Vackert svart handfat med en spännande form. Pris: 2950:- Handfatet/tvättstället finns att köpa på www.dekodesign.se Bild 6 Handfat i brons, Ovum Serpens SBS-004-AG Äggformat med mönster på utsidan. Ett annorlunda handfat som ger badrummet karaktär! Matchande pop-up bottenventil ingår. Pris: 4500:-
Om företaget
dekodesign.se / Mazeno AB säljer unika handfat samt träornament. Vi är exklusiv Svensk återförsäljare av träornament från Italienska Candidus Prugger och har mer än 130 olika träornament i lager. Sortimentet inkluderar även bordsben samt ornament-tavlor i trä.
Säljes av
dekodesign / Mazeno AB
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.