Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 maj 00:00

UTHYRES - Vägguttagsprovare/testare

Beskrivning
Med vägguttagsprovaren testar man snabbt och säkert att uttag är spänningssatta och korrekt installerade. Dioder illustrerar var fas respektive noll är förlagd i uttaget. Om någon ledare saknas eller om farlig spänning finns på jord. Med jordfelsbrytartestet kontrollerar du enkelt funktionen hos installerad jordfelsbrytare. Testar att jord och nolla inte är växlade (Löser direkt om jord och nolla är växlade i uttaget.) Den höga säkerhetsklassen och de många funktionerna gör detta instrument lämpligt till många användningsområden. Dubbel Injicerat hus ger ett stadigt grepp. EN 610101, KAT III 1000V Egenskaper: Att jord och nolla inte är förväxlade (Jordfelsbrytare som är installerad löser direkt) Att spänning finns Fasledarens placering i uttaget Om jord eller nolla saknas Om farlig spänning finns på jord Om fas ligger på två stift I ojordade uttag visas om fas eller nolla saknas Nominell spänning 200230VAC, 50Hz Pris per dag 100 Pris per 7 dagar: 500 Pris per 3 dagar: 250
Länk: Boka här
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se

Fler annonser från Hygglo AB