Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 00:00
UTHYRES - Slagborr/proppmaskin/bilmaskin
Beskrivning
En stor, kraftfull och mångsidig borrmaskin som lämpar sig för håltagning i betong, bilning i betong, lättbetong, tegel osv samt krävande håltagning i trä som skulle bränna din skruvdragare. Tack vare sin kraftfulla elmotor som drivs av 230v och de många inställningsmöjligheterna är denna borrmaskin exemplarisk vid renoveringen, eller för att borra upp en hylla på betongväggen till exempel. Välj mellan tre olika lägen: borr, borr och slag, slag. Den är inte snygg, men den är ack så bra när den behövs. Har även en passande chuck (spindel) för tuffa borrjobb med hålsågar osv, samt två små borrar för röd/gul plugg som medföljer i hyran. Behöver du hemleverans, kontakta mig så försöker vi komma överens om nåt som passar oss båda. Pris per dag: 49 Pris för 3 dagar: 100
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se