Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 okt. 00:00
UTHYRES - Rullställning med två plattformar
Beskrivning
Smidig och lättmonterad rullställning med två plattformar och stödben, högsta arbetshöjd runt 6 meter. Benen är ställbara om underlaget inte är helt plant. Funkade toppen till att måla huset som synes på bilden. (Mannen på ställningen ingår inte i hyran...) Hämtas i Järfälla, har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa till med transport. Pris per dag 400 Pris per 7 dagar: 1200 Pris per 3 dagar: 700
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se