Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 00:00
UTHYRES - MIG-svets med svetsskärm
Beskrivning
En liten, lätt och enkel svets med flussfylld tråd på rulle (inga gastuber, kontakten i eluttaget och kör!). Stanley MIKROMIG är det absolut enklaste sättet att få hållbara snygga svetsfogar. Drivs av 10A 230V, det vill säga vilket eluttag som helst i hemmet utan att skjuta säkringar. Två lägen för strömstyrka, steglös reglering av trådflöde. Svetsskärm med automatisk avbländare hänger med vid uthyrning för en komplett användbar svets. Behöver du hemleverans, kontakta mig så försöker vi komma överens om nåt som passar oss båda. Pris per dag: 149 Pris för 3 dagar: 300 Pris för 7 dagar: 470
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se