Gå direkt till innehållet
UTHYRES - Fuktkvotsmätare / Fuktmätare
Beskrivning
Ska du köpa nytt hus eller kontrollera hur din villa mår så är en fuktkvotsmätare ett måste. Perfekt att kontrollera t.ex vind eller krypgrund. Eller kontrollera fasad före målning. Att mäta risk med fuktkvotsmätare är ett mycket exakt sätt att konstatera om du har risk för att mögel eller röta. En fuktkvotsmätare har två stift som ska tryckas in i trämaterial. Den räknar då ut mängden fukt i materialet och visar en fuktkvot på en liten display. Om instrumentet visar en medelfuktkvot på 17 % eller lägre så har du i praktiken ingen risk för mögelpåväxt. Visar den över 17-18 % finns det en viss risk för mögel beroende på temperatur. Om du har en fuktkvot över 27 % finns det stor risk för bland annat röt- och hussvamp. Uthyres i första hand från Tyresö. I vissa fall kan lämna ut saker i city också, kolla med mig först. Pris per dag 60 Pris per 7 dagar: 150 Pris per 3 dagar: 110
Länk: Boka här
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se