Gå direkt till innehållet
Inlagd: 1 nov. 00:00
UTHYRES - Fräsmaskin spårning i trä/plast
Beskrivning
En överhandsfräs eller handöverfräs med stor precision som klarar av de flesta krävande fräsjobb den kan utsättas för. Spårets djup ställs in med en enorm precision på tiondels millimeter. Tillbehör för rak spårning längs kant, munstycke för spånutsug samt flera storlekar av fräsar/huvuden ingår för olika breda spår. Fräsmaskinen är använd ett fåtal gånger, i nyskick! Behöver du hemleverans, kontakta mig så försöker vi komma överens om nåt som passar oss båda. Pris per dag: 79 Pris för 3 dagar: 170 Pris för 7 dagar: 260
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se