Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 dec. 00:00
UTHYRES - Cykelhållare med plats för 3 cyklar
Beskrivning
Vi hade en enkel som vi klarade oss med länge men efter ett tag så lossnade de alltid och blev en fara för oss och alla andra på vägarna. Detta är den stora gedigna varianten med plats för 3 cyklar. Enkelt att lasta och cyklarna står på en hållare och hänger alltså inte och vinglar. På rampen sitter även belysning för blinkers, back och broms. Pris per dag 75 Pris per 7 dagar: 400 Pris per 3 dagar: 200
Länk: Boka här
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Hygglo AB
På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för uthyrning. Vi finns också i din mobil som en app, den laddar du ner på Appstore eller Google Play. Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och Hygglo.
Mer information hittar du på https://www.hygglo.se