Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 21:12

Utemöbler - Retro loungegrupp - REA

7 488 kr
Beskrivning
*** Fabriksny vara med gratis hemleverans *** Denna loungegrupp utemöbler är tillverkad med en ram i kraftig aluminium och med ryggstöd och armstöd som är bundna av slitstark grå polyspun-textil. Polyspun är tillverkat av polyester-fiber som är spunnet i ett virvlande nätmönster som gör det otroligt starkt och tåligt. Benen på bord, soffa och fåtöljer är tillverkade i massivt trä. Kombinationen av rep-konstruktionen och de massiva träbenen ger möbelgruppen en exklusiv design som doftar retro och 60-tal. Bord, två fåtöljer, soffa samt dynor och kuddar ingår i gruppen. Bordet har en 5mm tjock glasskiva av mörkt, härdat säkerhetsglas. Dynorna är 8cm tjocka och har en ljus avtagbar klädsel som lätt tas av och tvättas vid behov. Vi bjuder på snabb kostnadsfri hemleverans från vårt lager i Stockholm.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
outl1.se
Outl1.se erbjuder kvalitetssäkrade produkter online till kraftigt pressade priser utan mellanhänder med prisgaranti. - Gratis frakt vid order över 1500kr - Blixtsnabb leverans! - Beställ enkelt i mobilen Betala hur du vill: - Faktura efter leverans, räntefri avbetalning eller kort/bankbetalning. Handla tryggt på Outl1.se: - Svenskt företag - Minst 1 års svensk garanti - Snabb leverans från lager i Sverige - Kundtjänst på telefon, mail & chat
Mer information hittar du på http://www.outl1.se

Fler annonser från outl1.se