Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 nov. 16:34
UMS 585 dc
422 780 kr
Fakta
Längd
5.89 meter
Beskrivning
UMS 585 (som förr hette 550) är en riktig värsting, överdimensionerad och med fantastiska sjöegenskaper! Att modellen är godkänd för upp till 150 hästkrafter är ett bra tecken på ett tryggt skrov. I kombination med goda stuvutrymmen, rejäla grabbräcken och komponenter som är designade för att användas får du en båt som både passar på varma sommardagar och i grövre sjö. Standardutrustning Garmin Echomap 62cv, plotter No-feedback kabelstyrning Fast tank (130L) 12V uttag Härdade glasrutor Kaptensstol, flip-up Lanternor Förlängda badbryggor Badstege Självläns Automatisk länspump Ankarbox Löstagbar aktersoffa. Som extra tillbehör kanske du vill ha ett fiskeplan/soldäck med komplett dynsats, eluppvärmd ratt, vindrutetorkare eller en racingstol. Priset avser aluminium båten i standardutförande, samt dynor och kapell tillsammans med en med Evinrude G2 150, men båten går naturligtvis att få med Honda, Suzuki eller Tohatsu också. Just denna båtmodellen finns i butiken, ses vi där?
Länk: UMS 585 dc
Säljes av
Wik-Inn Marina AB
Wik-Inn Marina ABBesök vår butikssidawww.wik-inn.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Wik-Inn Marina AB
Endast 35 minuter från Globen hittar du vårt varv beläget i en skyddad vik 4 nm Norr om Nynäshamn. Wik-Inn Marina grundades 1970 och drivs än idag av familjen Wikström. Samla ihop ditt båtägande! Service, Butik, Reparation, Båtplatser & Försäkringsärenden. Allt under samma tak! Besök oss gärna på Facebook: https://www.facebook.com/marina.wikinn/
Mer information hittar du på http://www.wik-inn.se