Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 11:52

Trissjolle 280

7 500 kr
Beskrivning
TRISSJOLLE Dubbelskrovad triss osänkbar Med förstärkt akterspegel i rostfritt och årklykor. Perfekt liten kvalitets jolle där motor kan användas max 4hk (ingår inte). Enkel bogserögla fram och dubbla bogserögglor bak. Triss jolle 280 Längd: 280 Bredd: 136 Segel finns, ev. även mast. I begagnat fungerande skick enligt bilder (skavanker finns), tror att alla tillbehör finns, även diverse skavanker som syns på bild. Då jag inte är helt säker på vilka tillbehör som ska finnas gällande roder och centerbord som ska vara till denna båt, reserverar jag mig för att ev. något saknas då även en optimist jolle säljs. Den som vet vad som tillhör vilken båt, får givetvis med sig det till den båten. Därför reserveras för om roder centerbord och mast inte är till denna båt, i så fall kommer de inte ingå. Finns även ett kortare ett centerbord. Finns även en liten smidig båtvagn som dras för hand, kom och titta. Finns i Järfälla, skickas ej. 7 500:- eller högstbjudande Sökord: Laserjolle laser optimistjolle optimist trissjolle, jolle
Säljes av
Kent Pira
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer