Gå direkt till innehållet
Inlagd: i onsdags 14:40
Superpris Siemens "Premium tork"9kg WiFi
14 990 kr
Beskrivning
avantgarde Värmepumpstumlare 9 kg WT47X940EU 9 kg premium torktumlare med värmepump i modern Avantgarde- design. Med Home Connect kan du styra och kontrollera tvätten enkelt med smartphone eller surfplatta. Avantgarde- design är en kombination av stilren design och maximal bekvämlighet. intelligentCleaning system: rengör luddfiltret endast var tjugonde torkcykel. Sensorstyrd autoDry-teknik förhindrar att tvätten krymper vid torkning. Energiklass: Energiklass A+++ tvättar med högsta energieffektivitet. Oavsett var du befinner dig kan du styra din torktumlare via den lättanvända Home Connect Appen (tillgänglig för iOS och Android). Fjärrövervakning En torktumlare som du kan övervaka var du än befinner dig är praktiskt. Med Home Connect App vet du alltid om tvätten är klar eller inte och du slipper kontrollera om maskinen är igång. Och när tvätten är klar skickar maskinen en push-avisering. Easy Start Många program och alternativ behöver inte betyda att det är svårt att tvätta. Med Easy Start-funktionen hittar du snabbt exakt rätt program för din tvätt via Home Connect App. Extra mjuk och skonsam torkning softDry-trumsystem. Det unika trumsystemet ger permanent luftflöde och konstant temperatur. Paddlarna rör upp varmluften och fördelar tvätten så skonsamt och effektivt som möjligt. Det nya, skonsamma trumsystemet gör att tvätten glider runt i trumman som på luftkuddar. Siemens första 40-minuters torkprogram super40. Textilier som tvättats med super15-tvättprogram är torra igen efter bara 40 minuter tack vare optimerad temperaturkontroll och en anpassad nedkylningsprocess. Torkar allt från kashmir till gympaskor ylle-/skokorg. Ylle-/skokorgen hängs in vågrätt och sitter stabilt och roterar inte med trumman. Varmluften fördelas jämnt och skonsamt så att en ylletröja torkar på max 2 timmar. Skonsam och optimal torkning autoDry. För att tvätten inte ska överhettas eller torka oregelbundet, mäts och kontrolleras temperaturen och fuktnivån med hjälp av sensorer. Din tvätt får en skonsam och exakt torkning, vilket innebär lägre energiförbrukning och enklare strykning. Perfekt. Extra skonsam torkning av funktionsmaterial outdoor-program. Funktionsmaterial måste behandlas skonsamt även när de torkas. I synnerhet är nätfodret värmekänsligt. Därför har Outdoor-torkprogrammet en konstant låg temperatur.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet eller Direktbetalning när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsterna fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.
Vitvarubolaget
Vi har nu flyttat till Stinsen köpcenter i Sollentuna. Välkomna in till vår nya stora Outletbutik! Öppettider: mån-fre 10-18 lör: 10-16 sön: 11-16 info@vitvarubolaget.se Vi säljer vitvaror från Bosch och Siemens med kartongskador, utställnings-ex, demo-ex och skönhetsfel samt ordinarie sortiment. Samtliga produkter är nya och kommer med full garanti. Vi levererar och utför även installationer.
Mer information hittar du på http://www.vitvarubolaget.se