Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 14:24

Smart dävert för vattenskoter och rib

23 900 kr
Beskrivning
Spana in svenska Quickrest! Nu kan du enkelt ta med dig en vattenskoter, rib/jolle på din badbrygga! Vi har använt denna typ av lösning på våra egna båtar sedan 2017 och kan intyga att det är mycket smidigt. Sjösätt enkelt med vinschen (inga problem att göra på egen hand) och när du inte använder Quickrest kan du enkelt ta bort den och stuva undan för att få en fri badbrygga. Quickrest är tillverkad i Sverige och klarar vikter upp till 500 kg. Finns i vitt och svart. Installera den själv eller köp till installation av oss. Läs mer och beställ i vår webshop!
Säljes av
Stockholmyacht AB
Stockholmyacht ABBesök vår butikssidastockholmyacht.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Stockholmyacht AB
Stockholmyacht ordnar din drömbåt! Vi älskar båtar och är egna båtägare med genuin kunskap och erfarenhet. De flesta av våra kunder träffar vi i Stockholms skärgård. Vi är experter på försäljning, förmedling och hantering/renovering av motorbåtar mellan 25 och 85 fot. Vi är återförsäljare för Rio Yachts i Skandinavien och Hurley Marines dävertar. I vår egen verkstad kan vi båda montera tillbehör och serva din båt och vi genomför större renoveringsprojekt med totalansvar. Vi säljer alla våra båtar med fulla garantier och kan erbjuda förmånlig finansiering med endast 20% kontantinsats.
Mer information hittar du på http://stockholmyacht.se

Fler annonser från Stockholmyacht AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer