Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 15:08
Skanner Honeywell Eclipse 5145, USB, svart
395 kr
Beskrivning
Kompakt, handhållen skanner/streckkodsläsare för alla vanliga streckkoder (levereras i bulkförpackning, scanner med USB-kabel. Manual kan laddas ned från Honeywell eller skickas digitalt av oss). Eclipse 5145 från Honeywell är en kraftfull handhållen, linjär streckkodsläsare för vanliga standardstreckkoder. Med ett kompakt hölje och USB-anslutning blir Honeywell Eclipse 5145 ett bra alternativ för "vanliga" streckkoder. Besök oss på https://endlessit.se/ för mer information och beställning.
Om företaget
EndlessIT.se är en del av ett svenskt företag vid namn Enertek AB, med inriktning på energi, teknik och IT. På https://endlessit.se kan ni läsa mer om oss och kontakta oss om ni har några frågor eller önskar offert på något.
Säljes av
EndlessIT
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.