Gå direkt till innehållet

Schaktmassor, gratis lev. Västerort/Järfälla

Beskrivning
Vid grävjobb får jag schaktmassor över. De består av oftast av lera, jord och grus, mindre stenar kan förekomma. Utmärkt för fyllning och planering men duger oftast inte som topplager för att så gräs. Dessa fyllmassor skänker jag bort och levererar gratis i Västerort förutsatt att det går enkelt och säkert komma fram och tippa massorna på bärig mark. Bilen väger 12 ton lastad, är drygt 7 meter lång och 2,5 meter bred. Jag lastar drygt 4 ton per lass vilket är för lite för att det ska vara vettigt att köra längre än inom närområdet. Ring länge, det kopplar vidare till mobil efter 4-5 signaler om jag inte är på plats
Om företaget
Intecta arbetar inom ett brett område med markarbeten, till exempel grävning för uppfarter, uteplatser och stenspräckning, samt hyr ut maskiner, redskap och ställning. Se http://www.intecta.se för mer information.
Säljes av
Intecta
Trygg affär
Var aktsam med transaktioner via privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på