Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 okt. 14:07

Sankt Eriksgatan 85 - Butikslokal om 345 kvm

Beskrivning
Planlösning Välkomna till den fräscha och charmiga butikslokal om 345 kvm i Vasastan. Butikslokalen är i mycket gott skick och har en otrolig planlösning och är fördelad på två plan där övre plan är om 191 kvm och nedre plan är om 154 kvm. Ett härligt dagsljus fyller hela lokalen genom det underbara skyltfönsterna längst hela lokalen. Genomgående vitmålade väggar med mörkt vackert ekgolv och goda marginaler till takhöjd. En trappa ner möts vi av ett bakutrymme med lager och många möjligheter till förvaring. Lokalen har en mycket trevlig ljussättning och har väldigt goda utrymmen att tillämpa för just er behov! Område Lokalen är belägen på Sankt Eriksgatan, Vasastan, en mycket trafikerad gatan med ett ständigt kundflöde. Mycket boende och kontor i närområdet samt goda promenadspråk såsom Vasaparken med bara två minuters gångavstånd. Stort utbud av trevliga caféer och restauranger samt annan vardagliga service. Goda kommunikationer såsom S:t Eriksgatans tunnelbanestation med en minuts gångavstånd och med gröna linjen samt flertal busslinjer. Fakta Hyra: 60 762 SEK/mån exkl. moms. F-Skatt: Ingår i hyran. Pris: Högstbjudande. Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Emile Lindskoug: Mobil: +46 (0)707 58 79 70 Tel: +46(0)8-23 20 70 Mail: emile@rpretail.se. www.rpretail.se Retail & Properties
Säljes av
RP Retail & Properties AB
RP Retail & PropertiesBesök vår butikssidawww.rpretail.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
RP Retail & Properties
Retail & Properties arbetar med etablering, avveckling och uthyrning av retail lokaler över hela landet. Vi kan svensk detaljhandel som ingen annan. Retail & Properties är en naturlig länk mellan fastighetsägare och detaljhandlare. Vi har sedan starten etablerat och avvecklat otaliga butiker i hela Sverige och är idag en ledande aktör inom fastighets retail.
Mer information hittar du på http://www.rpretail.se

Fler annonser från RP Retail & Properties

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer