Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 okt. 12:19

Peugeot speedfight 3

16 000 kr
Beskrivning
Hej, säljer nu min fina Peugeot speedfight med anledningen att jag fått moppebil och vill att någon ska få njuta av denna fina moped innan snön faller ner! Mopeden har bara haft en ägare innan mig och är inte trimmad. Den har gått ungefär 1800 mil och aldrig vinterkörd och har alltid varit servad med Castrol olja, det vill säga ingen biltema olja eller liknande i motorn! Nytt framdäck bytt i somras och mopeden startar och går på både kick och elstart. Mopeden har väldigt fint skick för sin ålder. Två nycklar ingår, mopeden har även aldrig varit stulen så den är nog en av de finaste mopederna för sin ålder! Endast seriösa köpare och inga däcksparkare, och storprutare hamnar i papperskorgen! Mvh
Säljes av
Wiktor
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Kolla om du kan använda Blocketbetalning med faktura
Här kan du se hur stort belopp du kan handla för via faktura med Blocketbetalning. Om du vill kan du ta ett lån och dela upp betalningen över tid. Kolla ditt kreditutrymme.
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer