Gå direkt till innehållet
Inlagd: 6 apr. 14:39

Övervaka din båt med Siren 3 Pro

9 995 kr
Beskrivning
Nästa generations uppkopplade båt är här! Med Siren Pro 3 får du möjlighet att enkelt via en app övervaka din båts olika system och snabbt bli notifierad om något problem skulle uppstå. Huvudenheten är navet i ditt smarta båtsystem och kopplas till valfritt antal trådlösa sensor för att övervaka din båts funktioner som länspumpar, temperatur, landström, batteriladdningen mm. Du kan även se information från hela ditt NMEA nätverk direkt i mobilen. All kontrolleras genom Siren Marines app vilket ger dig full kontroll av din båt på distans. Notera att du behöver komplettera huvudenheten med att abonnemang som du köper direkt hos Siren Marine. Huvudenheten går att installera i alla båtar, oavsett storlek. I huvudenheten finns ett inbyggt SIM-kort som ger dig möjligheten till fjärrstyrning över mobilnätet. Vill du ha ännu bättre täckning kan du komplettera med en antenn för satellitmottagning. Integrera huvudenheten i ditt befintliga system med NMEA2000 eller använd den fristående. Du kan också integrera huvudenheten med CZone för digital switching, det ger dig möjligheten att kontrollera nästintill allt i din båt på distans. Vi säljer alla sensorer och tillbehör för hela Siren 3 Pro's produktserie. Vi erbjuder även installation av systemet efter dina behov. Beställ direkt i vår webbshop!
Säljes av
Stockholmyacht AB
Stockholmyacht ABBesök vår butikssidastockholmyacht.se
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Stockholmyacht AB
Stockholmyacht ordnar din drömbåt! Vi älskar båtar och är egna båtägare med genuin kunskap och erfarenhet. De flesta av våra kunder träffar vi i Stockholms skärgård. Vi är experter på försäljning, förmedling och hantering/renovering av motorbåtar mellan 25 och 85 fot. Vi är återförsäljare för Rio Yachts i Skandinavien och Hurley Marines dävertar. I vår egen verkstad kan vi båda montera tillbehör och serva din båt och vi genomför större renoveringsprojekt med totalansvar. Vi säljer alla våra båtar med fulla garantier och kan erbjuda förmånlig finansiering med endast 20% kontantinsats.
Mer information hittar du på http://stockholmyacht.se

Fler annonser från Stockholmyacht AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer