Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 apr. 13:58

Optimist jolle

12 500 kr
Beskrivning
Optimist jolle Längd: 232 Bredd: 116 Segel saknas troligen, mast kan ev. finnas Dubbelskrovad kvalitetsjolle Skrovet är i bra begagnat skick, det finns en liten skada högt upp vid relingen (ovan vattenlinjen) i fören samt små kantstötningar (endast gelcoat) på ytterkanterna i aktern allt syns på bild. Då jag inte är helt säker på vilka tillbehör som ska finnas gällande roder och centerbord och mast och segel som ska vara till denna båt, reserverar jag mig för att ev. något saknas då jag även har en triss jolle till salu. Den som vet vad som tillhör vilken båt, får givetvis med sig det till den båten. Finns även en liten smidig båtvagn som dras för hand och kan köpas till, kom och titta. 12 500:- eller högstbjudande Finns i Järfälla, skickas ej. Sökord: optimistjolle optimist, jolle
Säljes av
Kent Pira
Nyhet! Köp tryggt med Blocketbetalning
  • Både köpare och säljare identifierar sig med BankID
  • Välj hur du vill betala - direktbetalning, kostnadsfri faktura eller delbetalning
  • Säljaren får pengar direkt till sitt konto
Vill du betala med faktura eller lån?
Vår betalpartner Rocker erbjuder bland annat faktura och lån som betalsätt i Blocketbetalning. Om du är intresserad, se vilket belopp du kan handla för genom att kolla ditt kreditutrymme.
Köpekontrakt
  • Signera tryggt med BankID
  • Godkänt av branschen
Contract illustration
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Skriv kontrakt!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer