Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 19:43

Nyservat Knappdragspel - Nybörjare Se Hit

3 900 kr
Beskrivning
Ett Knappdragspel av märket Souvenir. 2-körigt med 3 register i diskanten. Oktavstämt med klarinett samt bassonstämma. Ett perfekt nybörjardragspel till den som inte vill lägga alltför mycket pengar på sitt första dragspel men som vill att det fungerar och låter som det ska. Nyservat och stämjusterat. Säljes med garanti. Väska och remmar ingår. Nu har jag äntligen fått lite tid över så det finns några genomgågna nybörjardragspel på hyllan igen, både knapp och pianodragspel i samma prisklass. (Passa på för dom går iväg ganska fort) Välkommen och prova bland annat detta dragspel ur sortimentet i butiken och verkstan. Vi tar även emot renoveringar och stämjusteringar i mån om tid. (Ring gärna i förväg) Öppettider: Onsdag - Fredag Kl. 12.00-18.00 samt Lördagar Kl. 12.00-16.00 (Jag har endast öppet dessa tider eftersom jag jobbar mestadels med dragspelen hemifrån, skulle ni vilja titta förbi en annan tid som passar er bättre så hör gärna av er så går det säkert att ordna till.) Med Vänliga Hälsningar: Erik Simons Stockholms Dragspelsservice AB Färjestadsvägen 10 168 51 BROMMA (vid Ängbyplan) Tel: 073-0977887 VÄLKOMNA!
Om företaget
Med Vänliga Hälsningar: Erik Simons Stockholms Dragspelsservice AB Färjestadsvägen 10 168 51 BROMMA (vid Ängbyplan) Tel: 073-0977887 VÄLKOMNA!
Säljes av
Stockholms Dragspelsservice, Erik Simons
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer