Gå direkt till innehållet
Inlagd: i söndags 11:46
Nya Cinderella Comfort
35 995 kr
Beskrivning
Köp en Cinderella comfort inkl display förbränningstoalett som är "BÄST I TEST" till kampanjpriser hos oss. Vi har sålt Cinderella toaletter i 12 år så vi kan dessa toaletter! Nya modellen med slutet luftsystem. automatisk styrning av förbränningstiden i syfte att spara ström varningsfunktion när askkoppen behöver tömmas. Cinderella comfort står för den bästa kvalitet "Bäst i Test" och är driftsäker! Teknisk spec. Sitthöjd 540 mm Höjd 600 mm Bredd 390 mm Djup 590 mm Vikt 34 kg Kapacitet: Upp till 12 personer / dygn Ventilationsrör: Ø110 mm (max längd 5,5m) Fläktkapacitet: 184 m3/h Elförbrukning: 0,8-1,5 kWh (per toabesök)- Spänning 220-230 V, 10 A 3 års inskicknings garantitid för fabrikationsfel på hela toaletten! Vad följer med: Cinderella comfort inkl Display 1 st kartong påsar á 500 stycken 2 st anslutningsrör, längd 43cm, Ø 110mm 1 st T-rör, Ø 110mm 1 st regnhatt 1 st användaranvisning 1 st bruksanvisning Samt vi har färdiga kompletta kit för G.D.S kontakta oss för pris! Du kan delbetala dit köp av förbränningstoalett utan ränta kontakta oss på info@vvsbutiken.nu för mer info om vad det skulle kosta per månad!! Vi har på lager av alla märken av förbränningstoaletter till kampanj priser du kan köpa/beställa en förbränningstoalett och hämta direkt hos oss alla dagar i veckan dagtid eller kvällstid vi är flexibla med hämtningstider ring 0855112398 för mer info! Vi kan leverera till hela Sverige hem till dig eller till ditt arbete om det passar bättre då tillkommer en frakt ring och kolla med oss vad det kostar! Du bestämmer hur du vill köpa en toa och vi ordna leverans som du vill! Då vi alltid jobbar för att du som kund skall känna dig trygg så är vi fullt utbildade på denna produktgrupp och ger dig råd vilken toa som passar bäst för ditt behov och vi gör både installationer och service på dessa vi kan få fram alla tillbehör eller reservdelar till dom märken vi säljer! Samt köper du av oss har du full support gällande din installation. Köp din Cinderella via en ansluten ÅF som är proffs på förbränningstoaletter och kan stå för garanti och hjälpa dig med din förbränningstoalett. Vi kan allt inom VVS och avlopp! www.vvsbutiken.nu E-post: info@vvsbutiken.nu Anette Dahlberg Försäljning/Installation/Service/Visning/Direkt köp hos oss 08-55112398 E-post: anette.dahlberg@vvsbutiken.nu
vvsbutiken.nu
För Proffs & Hemmafixare! VVSbutiken.nu ser till att du får all hjälp med VVS & BYGG! Skall du lägga golvvärme eller vill du ha nytt värmesystem eller har centraldammsugaren eller blandaren gått sönder vi har det mesta av produkter och reservdelar i våran webbutik och det vi inte har tar vi gärna fram ett pris på åt dig om du tar kontakt med oss!
Mer information hittar du på http://www.vvsbutiken.nu/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.