Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 maj 10:40

Nya Arcona 385 Välkommen på provsegling

Fakta
Längd
38 fot
Beskrivning
Nu har vi det första exemplaret på plats, riggad och klar i Gustavsberg. Nu kan vi erbjuda visning och provsegling. En Arcona 385 finns redo för leverans till sommaren. Välkomna att höra av er!! Arcona 385 är en båt med vacker och effektiv skrovform. Det är en underbart välbalanserad och följsam båt för alla som älskar att segla. Hennes däcklayout och rymliga sittbrunn gör seglingen enkel och smidig även med få händer ombord. Dubbla välplacerade rattar ger smidig passage både i land och under segel. Salongen rymmer ett bord för hela besättningen och ett vackert format U-pentry som är lika funktionellt i hamn som till sjöss. Det lagom stora navigationsbordet är skjutbart för att maximera komforten efter just den dagens behov. 3 kabiner med 6 generösa fullängdskojer samt en rymlig toalett med dusch och torkskåp. Arcona 385 byggs med de senaste materialen och vakuuminfusionsteknik. Alla skott är laminerade till skrov och däck för maximal styrka. I hjärtat av båten finns den galvaniserade stålramen, som tar alla dynamiska laster av rigg, mast och köl, vilket säkerställer att båten är både stark, styv och responsiv. Utrustningen är givetvis noggrant utvald för att skapa kvalitet och funktion genom hela båten. Hör av dig till oss så berättar vi mer! Arcona 380: Loa: 11,28 m Bredd: 3,8 m Köl: 1,9/2,1, Bly Displ: 6,85 t Storsegel: 52 m2 Fock: 36 m2 Spinnaker 139 m2 Motor: Yanmar 3YM 30 hk 3 cyl Vatten: 200l Diesel: 135l Holding: 80l Baspriset för standardbåt är 3,558,750 SEK ink moms
Säljes av
Arcona Yachts AB
Arcona Yachts ABBesök vår butikssidaarconayachts.se/
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Arcona Yachts AB
Välkomna till Arcona Yachts! Här visar vi både nya och begagnade båtar. Öppettider 9-17 vardagar. Utöver det håller vi bokade visningar. Noel Barkelius noel.barkelius@arconayachts.se Magnus Lundgren magnus.lundgren@arconayachts.se (Även representant på västkusten)
Mer information hittar du på http://arconayachts.se/

Fler annonser från Arcona Yachts AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer