Gå direkt till innehållet
Inlagd: 20 apr. 15:59

Navigare Yachting - Beneteau OC40.1 till Kroatien

1 549 000 kr
Fakta
Längd
40 fot
Beskrivning
NAVIGARE YACHTING - Yacht Ownership and Management BENETEAU OCEANIS 40.1 bjuder på snygga linjer och seglingsglädje. Den är lätthanterlig och byggd för att ge hög komfort. Byggstandarden är på en ny och högre nivå. Däckområdets generösa yta samt båtens rymliga interiör skapar känslan av att vara ombord på en betydligt större båt. YACHT OWNERSHIP programmet är vad vi kallar Smart där du betalar 154 900 EUR och resten av lånet samt alla driftskostnader finansieras med charterintäkter. Efter 7 år är båten helt betald och 100% din (ex moms). Investeringen inkluderar upp till 12 segelveckor per år, se mer nedan. Vi kommer naturligtvis att inkludera segelveckor redan 2021 för att få din nya livsstil igång! Som ägare till båten har du tillgång till andra seglingsdestinationer genom vår unika Holiday Program. Du kan segla med din egen yacht i Kroatien från Trogir eller välja en annan likande yacht i Dubrovnik Kroatien, Aten Grekland, Turkiet, Mallorca, British Virgin Islands, Bahamas m.m. upp till 12 veckor om året - beroende på säsong och destination (Visste du att vi har 100+ liknande båtar i flottan så det finns gott om yachts och destinationer att uppleva!). Gör som hundratals andra svenskar sedan 2001 och börja din nya livsstil med Navigare. BEKVÄMT BÅTÄGANDE Navigare Yachting är ett svenskt familjeägt företag och har varit i operation sedan 2001. Med baser i nio olika länder och en flotta på nästan 300 båtar över hela världen har vi den erfarenhet som behövs för att ta hand om din investerings- och seglingslivsstil. BENETEAU OCEANIS 40.1 (2022) Ägarskap: Navigare Smart (leasing) Pris: 154 900 EUR Tas ur flottan: November 2028 - efter detta blir du 100% ägare till båten (obs: ex moms) Båtplats i Kroatien: INGÅR (Marina Baotic) Fullförsäkring: INGÅR - för båtens fullvärde Fullservice och reservdelar: INGÅR Vinterservice och antifouling: INGÅR Fullservice när båten tas ut från flottan: INGÅR HÖG SERVICEKVALITET Alla våra båtar ingår i Navigare Service Platform (on-line program) och levereras med en full servicebok när de lämnar vår flotta. Som båtägare har du en personlig inloggning i serviceboken och kan kommunicera direkt med vårt tekniska team på basen. Navigare Yachting tillhandahåller en stor årlig service samt regelbundet underhåll, som motsvarar 200 arbetstimmar för underhåll av din yacht. Det finns inget bättre sätt att säkerställa båtens skick och andrahandsvärde. Vi TAR INBYTE Har du redan en egen båt i Sverige eller någon annanstans? Vi tittar gärna på möjligheten att ta in den som inbyte - kontakta oss så pratar vi mer!
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Navigare Yachting
l Köp båt i Sverige l Köp båt i varma vatten l Charter Management l Navigare Yachting är en av världens ledande charteroperatörer samt exklusiv återförsäljare av Lagoon, Jeanneau, Bavaria Catamarans/Nautitech och Prestige på den svenska marknaden. Företaget hanterar operationen och försäljningen av segelbåtar till charter och uthyrning av 300 segelbåtar i 9 länder. Investera i din dröm och upplev segling med oss!
Mer information hittar du på http://www.navigare-yachting.com

Fler annonser från Navigare Yachting

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer