Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 okt. 11:30

Nattklubb - Flamingo - AA Läge

Beskrivning
Tillfälle att förvärva en populär nattklubb i centrala Södertälje. Här kan du enkelt byta koncept om du vill eller driva den välfungerande som den är. Nattklubben har funnits i flera år och nuvarande ägare har drivit den i ca 8 år. Nu väljer man att satsa på familjen och därav försäljningen. Verksamheten är på 2 plan med ca 250kvm flertal sittplatser, antal gäster som får vistas i lokalen 150 personer. Båda planen är renoverade och i bra skick med barer på båda planen. Barerna spelar olika slags musik vilket lockar en bredare publik. Flamingo är ett inarbetat varumärke inom Södertäljes krogvärld, detta kan enkelt ses på sociala media med flera tusen följare och snygga inlägg av mingel och promotionsbilder. Allt är välgjort. Du behöver inte mycket utan kan enkelt ta över och öppna omgående. Verksamheten serverar enklare mat med burgare och barmeny. Nattklubben har senaste året blivit allt mer populär vilket kan bevisas genom att det är en stigande och stabila kassa. 
Denna verksamhet passar utmärkt till en krögarfamilj som vill ha en enkel enhet att driva. Övrigt: Kontor finns även med kameraövervakning, Spritförråd Extra lager Uteservering Godkänd fläktsystemet. Nuvarande ägare är gärna med i överlåtelsen så att köparen anpassar sig tryggt innan överlämning sker. Idag är verksamheten stängd pga rådande situation i landet. Stort och unikt tillfälle för rätt person. Bor du i Södertälje är detta ett kap, nära hem, enkelt att driva och just nu ett väldigt pressat pris. Snabbfakta: Yta: 250kvm Hyra: 35 000 SEK (ingen moms) Fullständigt kök Volym: Öl försäljning 15 000 liter 2019 Omsättning: ca 3 000 000 SEK / år 2019 Dock endast öppet fre och lördag. Inga lån eller bryggeriavtal finns. Fritt att teckna nya. Pris: RING! Vänligen kontakta oss för visning. Var god respektera att all kontakt sker via GATE. (Vi reserverar oss för felskrivningar. All information är erhållen av säljaren). För mer information var god kontakta ansvarig mäklare, Charbel Botros på 073-4333377 - 0851516663
Säljes av
GATE Commercial Broker
Besök vår butikssida
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
GATE Commercial Broker
GATE är idag en av Stockholms mest anförtrodda företagsmäklare. Med ett kontaktnät som har tagit över 25 år att bygga är försäljning av er verksamhet i rätta händer. Tveka inte att höra av dig. Säljer vi inte kostar det inte!

Fler annonser från GATE Commercial Broker

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer