Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 jan. 16:17

Massor av barncyklar 12-20 tum till vinterpriser

299 kr
Beskrivning
Trots ätt det är vinter har laddat butiken med nyservade barncyklar för både pojkar och flickor i storleksklassen 12-20 tum. Cyklarna säljes utrustade med ringklocka och reflexer. Om cykeln mot förmodan saknar ringklocka och/eller reflexer är det bara att säga till så monterar vi givetvis på detta. Pris från 299 kr/st (cyklar med redan påmonterade stödhjul från 399 kr/st). Var både plånbok- och klimatsmart du en återbrukad barncykel i stället för en ny minskar familjen sitt koldioxidavtryck med cirka 8 kilo. Bilderna i annonsen är exempel på de barncyklar vi har. Vänligen ha överseende med att vi tidvis beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att regelbundet läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Svarar vi inte när du ringer, prova igen om en liten stund tack. Välkommen!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: 12.00-16.00 Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/

Fler annonser från Cykelåtervinning i Stockholm AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer