Gå direkt till innehållet
Inlagd: 4 jan. 15:04

Kontorsplatser på hel- eller deltid i ljus vindsvåning

Fakta
Area
250
Gatuadress
Bergsgatan 59
Beskrivning
Nu finns lediga kontorsplatser att hyra hos oss! TheLoft är ett personligt co-working space och kontorshotell, hos oss kan du hyra kontorsplats på hel- eller deltid. Vi som sitter här jobbar främst med kommunikation, webbutveckling, system, finans, grafisk design och marknadsföring och ser gärna att likasinnade flyttar in, men även övriga branscher är självklart välkomna. Vi sitter i en ljus vindsvåning centralt på Kungsholmen. God stämning och trevliga kollegor utlovas! Vi tillhandahåller: Stort kök med plats för 10 personer vid bardisk, fullt utrustat. Lounge/Inspirationsrum med fåtöljer etc. Fullt utrustat konferensrum som bokas via internet. (ingår i rum, flex- och fast plats) 2 st telefonbås för ostörda samtal. Höj- och sänkbart skrivbord, stol och skåp ingår i landskapsplats Två badrum varav ett med dusch. El, larm och städning ingår i hyran. Fin utsikt över Kronobergsparken. -Gemensamma aktiviteter som frukostar, After Work och föreläsningar. Priser mellan 1500-4100 kr /mån för lounge, flex- och fasta kontorsplatser. Corona: Lokalen tar max 20 personer så ingen trängsel och möjlighet till att hålla distans finns. Vi håller extra rent och följer gällande rekommendationer. Välkommen på visning!
Om företaget
TheLoft coworking och kontorshotell har funnits sen 2011 och är centralt placerat med T-bana Blå & Grön linje inom 350 meter och stort utbud av restauranger och affärer i området. 5 min promenad till Fridhemsplan och ca 15 minuter till Stockholms Central.
Säljes av
TheLoft coworking
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer