Gå direkt till innehållet
Klassiska rariteter
1 950 kr
Beskrivning
Nu har vi på allvar trampat ingång igång fjolårets succé, att till överkomliga priser sälja renoverade och nyservade cyklar med 3 månaders garanti. Vi har några damcyklar i den populära modellen i klassisk formgivning, med lågt insteg för extra god komfort. Här följer ett urval av de cyklar vi har klara till försäljning: En klassisk Monark i fantastiskt skick 1 växel 26tum Fotbroms Pris: 2.900 kr Unik Monark Maraton 1 Växel 26 tum Fotbroms 1.950 kr En fin Husqvarna 28" 1 Växel 28tum Fotbroms Cykelkorg 1.950 kr Säljes nyservade och med tre månaders garanti. Vänligen ha överseende med att vi ibland beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att läsa mejl och vi kan ha väldigt svårt att hinna svara på telefon. Är denna cykel såld så har vi ett bra sortiment av begagnade cyklar både i liknande och andra modeller. Välkomna!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: Stängt Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/
Blocket hjälper dig med en trygg cykelaffär.
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.