Gå direkt till innehållet
Inlagd: 14 jan. 14:12
Kenza Skinnjacka + Dr. Martens + Ralph Lauren
600 kr
Jackor & ytterplagg, stl. 38 (S), Dam
600 kr
Supersnygg Jofama By Kenza Skinnjacka i strl 38 (M) som är sparsamt använd och i fint skick. Fräsch mörkbrun färg med fint innerfoder i spetsliknande mönster.
Skor, stl. 37, Dam
500 kr
Mina fantastiska Dr. Martens "Jemma Tall 20 Eylet Zip Up Boots" som tyvärr är lite för små för mig. De är använda max 5 gånger och alltså i finfint skick. Nypris ca 2000:- men de har stått och tagit plats i skåpet alldeles för länge så nu måste jag bara bli av med dom så säljer dom billigt :D
Skjorta, stl. 36 (S), Dam
200 kr
Ralph Lauren Skjorta Slim Fit Size 4 (36). 1 vit 1 laxrosa/aprikos-randig Säljer min älsklingar pga att jag ätit lite för mycket chips det senaste året så att jag inte kan knäppa knapparna :( Inhandlades för två år sen men har endast används ett fåtal gånger. Paketpris om du köper båda!
Tröja, stl. 40 (M), Dam
300 kr
Snygg ribbstickad pullover från Ralph Lauren Strl M (unisex). Endast använd ca 5 gånger. I superfint skick!
Jackor & ytterplagg, stl. 34 (XS), Dam
300 kr
ROCK N' BLUE Skinnjacka, Svart strl 34 (men mer mot en S) med snyggt innerfoder. Flitigt använd men fortfarande i bra skick! Har mudd nedtill och runt handlederna och även en snygg krage som man kan välja att ha uppe (som en polo) eller nere så att det blir en lite mer stilren stil.
Säljes av
Alice
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.