Gå direkt till innehållet
Inlagd: 23 nov. 08:37

Kärcher Hetvattentvätt HDS 7/16C Kampanjpris: 21799+moms

27 249 kr
Beskrivning
HDS 7/16 C är vår kompakta trefas hetvattentvätt. Eco-efficiency-läge för miljövänlig och ekonomisk drift. Användarvänlig med ett vrede, integrerade tankar, steglös tryck- och flödesreglering. Levererar 700 l/tim och 160 bar. 10 meter slang. Stora hjul och ett ergonomiskt utformat körhandtag garanterar en enastående manövreringsförmåga och mobilitet, även på svåra ytor. Den ger inte enbart ett förstklassigt rengöringsresultat utan är extremt tåliga och enkla att använda. Högtryckstvätten är utrustad med det revolutionerande användarkonceptet EASY!Force spolhandtag som utnyttjar högtrycksstrålens rekyl och reducerar den kraft som behövs för att hålla emot spolhandtaget till noll. Med det patenterade EASY!Lock snabblås går anslutningen snabbare och enklare - hela 5 gånger snabbare än med vanliga skruvkopplingar och utan att förlora i robusthet och livslängd. Standardutrustning Spolhandtag, EASY!Force Advanced Högtrycksslang, 10 m, ID 6, 250 bar Spolrör, 1050 mm Powermunstycke SDS-System Start-/stoppautomatik Integrerad bränsle- och rengöringsmedelstank Vi levererar i hela Sverige. Detta är en kampanjmodell. Vi har flera olika modeller i sortimentet för omgående leverans. Frakt kan tillkomma i vissa delar av landet. Finansiering kan ordnas med avbetalning för företag.
Om företaget
TH:s EL & Hushållsservice AB är återförsäljare samt servicestation för Kärcher. Vi levererar produkter i hela Sverige. Personlig service. Kontakta Daniel på 0736-396204
Säljes av
TH:s El & Hushållsservice AB
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer