Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 16:49
Januarirea 20% på ungdomscyklar, 24-26 tum
920 kr
1 100 kr
Beskrivning
Nu kan du göra riktiga fynd eftersom vi har 20% rabatt på alla ungdomscyklar och vi har gott om denna modell av cyklar som väntar på nya ägare. Januari är sista månaden vi har nersatta priser, så passa på ! OBS att på angivet pris nedan avgår rabatten om 20%. Så är cykeln prissatt till 1.150 kr kostar den nu bara 920 kr. Nedan följer ett urval av de vi har till försäljning: En blå Logan i fint bruksskick 24 tum 4-växlad Handbroms Fotbroms Pris: 1.450 kr En rosa Peek Wheeler 24 tum 3 vxl handbroms Fotbroms Pris: 1.150 kr Cyklarna säljes nyservade och med tre månaders garanti. Ett tips, vid regnig väderlek har vi mindre kunder i butiken, så trotsa vädret dessa dagar och kom förbi oss ändå. För då ökar din chans att köpa en riktigt fin cykel till ett väldigt bra pris Köper du en återbrukad cykel i stället för en ny minskar du ditt koldioxidavtryck med cirka 16 kilo! Vänligen ha överseende med att vi ibland beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att regelbundet läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Om er favoritcykel är såld har vi ett bra sortiment av begagnade cyklar både i liknande och andra modeller. Välkomna!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Trygg affär
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: Stängt Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/