Gå direkt till innehållet
Inlagd: i fredags 08:07
Höstrea 20% på traditionella damcyklar
1 400 kr
Beskrivning
Nu kan du göra riktiga fynd eftersom vi har 20% i höstrabatt på alla 1-7 växlade traditionella damcyklar och vi har gott om damcyklar som väntar på en ny ägare. OBS att på angivet pris nedan avgår rabatten om 20%. Så är cykeln prissatt till 1.750 kr kostar den nu bara 1.400 kr. Nedan följer ett urval av de vi har till försäljning: En röd Kungs i bra skick 28 tum Oväxlad Handbroms Fotbroms Nya däck Pris: 1.750 kr En 3 växlad Crescent i fint skick 28 tum 3 växlar Fotbroms Handbroms Pris: 1.950 kr En 5 växlad CBS 28 tum 5 växlar Handbroms Pris: 1.850 kr En 5 växlad Balance 28 tum 5 växlar Handbroms Fotbroms Nya däck Pris: 1.950 kr Alla cyklar säljes nyservade och med tre månaders garanti. Ett tips, vid regnig väderlek har vi mindre kunder i butiken, så trotsa vädret dessa dagar och kom förbi oss ändå. för då ökar din chans tt köpa en riktigt fin cykel till ett väldigt bra pris Köper du en återbrukad cykel i stället för en ny minskar du ditt koldioxidavtryck med cirka 16 kilo! Vänligen ha överseende med att vi ibland beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Är den aktuella cykeln såld så har vi ett bra sortiment av begagnade cyklar både i liknande och andra modeller. Välkomna!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra återbrukade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: Stängt Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg), Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/
Blocket hjälper dig med en trygg cykelaffär.
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen.I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.