Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 dec. 08:42
Högt metallskåp med glasdörr
6 500 kr
Beskrivning
Högt vitrinskåp i metall i läcker industridesign. Skåpet rymmer mycket förvaring med fyra hyllplan och bottenplan. Gediget utförande i gråa toner med rough finish. Ett coolt plåtskåp som med sitt lite smalare mått passar in i många rum, till exempel i hallen, köket och badrummet. Ca B52xD41xH215,5 cm Här finns också mindre byrå i plåt/metall, pall / pallar, matstol / matstolar och rottinglykta. Vi har unika och udda detaljer till ditt hem och trädgård. VÄLKOMMEN TILL INREDNINGSLADAN/BUTIKEN! Besök oss i helgen (lördag & söndag kl. 11-16). Mängder av inredning för alla! Se mer av sortimentet och handla med leverans direkt i WEBBSHOPPEN.
Trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.
Dany's Home
Se mer av vårt sortiment på Instagram ( danyshome ). Vi säljer inredning & möbler för hem & trädgård från världens alla hörn. VÄLKOMMEN till vår inredningslada/butik! Kopiera gärna kartlänken för att hitta rätt: https://goo.gl/maps/dS3Ud6of2ZR2
Mer information hittar du på http://www.danyshome.se