Gå direkt till innehållet

HillTip Diagonalblad för Pickup 165cm - 240cm

Fakta
Modellår
2021
Tillverkad
2021
Beskrivning
Lätt och slitstark snöplog HillTips SnowStriker diagonala snöplog är den första av sin typ som tillverkas i Europa. Det smidiga HillTip Quick Hitch infästningssystemet samt dess lätta vikt gör att snöplogen är kompatibel med nästan alla pickups och nyttofordon på den europeiska marknaden. Snöbladets design Den koniskt formade snöplogen är konstruerad i höghållfast stål, vilket utgör nyckeln till vår slitstarka och samtidigt lätta snöplog. Snöplogen är pulvermålad med bästa tänkbara rostskydd. Snöbladet har justerbara, fjädrande slitskär som kan fås i polyuretan eller stål. Joystick Självdiagnostiserande joystick i förarhytten. Down Pressure Down-pressure-funktionen pressar ner plogen mot marken för att ge ett renare resultat. Fungerar utmärkt både när du plogar framåt och drar bladet baklänges. Justerbar skärvinkel Skärvinkeln kan justeras för bästa resultat i förhållande till vägyta och väderlek. Vridningsvinkel Bladet vrider sig/tiltar horisontellt för att följa markytan (5°). Slitstål Det tvådelade, fjädrande slitstålet skyddar plogen och fordonet när du plogar på ojämna underlag eller stöter till föremål. Quick Hitch fästsystem Plogen kopplas till bilen med en snabb och enkel självjusterande drive-in montering. Allt-i-ett elkontakt. Flera funktioner Direkt cylinderlyft. Koniskt format blad för optimal snöröjningskapacitet. Ljustorn med LED-lampor underlättar snöröjningen under den mörka årstiden. Hörnmarkörer med LED-ljus för ökad säkerhet. 12V hydraulaggregat inuti försluten kåpa. Tillval Plogen är per default stålgrå, men kan fås orangefärgad för bättre synlighet. Den optimala snödeflektorn av stål hjälper till att styra bort snön från synfältet. Passar de flesta pickuper på marknaden! Maila eller ring för offert!
Trygg affär
Tänk på att aldrig betala in handpenning på ett bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpekontrakt.
SBG Equipment
SBG Equipment har is- och halkbekämpningsutrusting för så väl proffs som amatörer. Vi är återförsäljare för Hilltip och XYZ. Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit AB Vi erbjuder även montering och service av plog och spridare.
Mer information hittar du på http://www.sbgequipment.se

Fler annonser från SBG Equipment

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer