Gå direkt till innehållet
Inlagd: 11 maj 18:13

Helt nya i original Jimmy Choo och Sergio Rossi stövletter

4 000 kr
Skor, stl. 36, Dam
4000 kr
Bild 1+2 Dessa stövletter i storlek 36 1/2 från det kända märket Jimmy Choo är helt nya och aldrig använda. Gjorda i lammläder, är de underbart sköna och mjuka att bära. Plattå klacken är 10cm hög och den främre plattån är 3cm hög. Stövletten har en svart dragkedja back för enklare påtagning med ett guldmetall läs dår det även står Jimmy Choo. Inköpta hos NK Stockholm accessoars. Kommer med dustbag och tags. Kostade vid köp 8990 kr, prislapp finns kvar på skorna.
Skor, stl. 37, Dam
5000 kr
Bild 3+4 Helt nya i original och aldrig använda Jimmy Choo wedge klack stövletter i äkta snake skinn. Väldigt stilrena med en smal klack på 10 cm. Storlek 37 Stövletterna har en dragkedja bak, självklart med den ikoniska guldfärgade metall loggan med Jimmy Choo textat. Köpta på Savannah Stockholm för 14'998kr. Kommer med original tags och dustbag-
Skor, stl. 37, Dam
2000 kr
Bild 5+6 Helt nya stövletter från Sergio Rossi fodrade med kaninpäls inuti och faux fur på ytterkanten av stövletten. De har en guldfärgad kedja på yttre delen av stöveln som gör det enklare att sätta på sig skon som att ta av sig den. Pytonutformat fint läder gör dem jättefina. 8cm kilklack, med en genomgående plattå inifrån skon på 2cm, gör det till att själva höjden på klacken blir 6cm. Köpta på NK Skor och Access för ca 5500kr Kommer med original dustbag. Vid köp bjuds köparen på frakten. Vid köp av 2 par skor eller fler finns minst 800kr i rabatt.
Säljes av
Julia
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Köpekontrakt som PDF

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer