Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 11:23

Helt ny Garmin Forerunner 945 GPS (Black) (US & Canada map)

4 472 kr
Beskrivning
Fri frakt i Sverige Förväntad leverans: 5-15 arbetsdagar. Observera att priset på Blocket kan vara högre eller lägre än det faktiska priset på vår webbplats eftersom vi uppdaterar priset i realtid. Oavsett om du tränar för nästa triathlon eller tar trappor på jobbet, är Forerunner 945 Music GPS Running / Triathlon Smartwatch från Garmin utformad för att vara med dig varje steg på vägen. Forerunner 945 är konstruerad för att inte bara spåra statistik och mål, till exempel avstånd och tid, utan också din hälsa. Specifikationer: Batterilivslängd i GPS-läge: 36 timmar, 10 timmar med musik Vattentålighet: 165 fot Bluetooth: Ja Smartphone-meddelanden: Ja Hjärtfrekvens: Ja
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket
Panprices
Säker betalning med Klarna. Gratis frakt inom Sverige, leverans inom 5-10 arbetsdagar. De flesta produkter har 1 års garanti, men vanligtvis är garantitiden längre. Observera att Blocket-priset kan variera från det faktiska priset på vår webbsida. Vi är det enda företag som har förmågan att jämföra de bästa priserna i hela Europa i realtid. Av den anledningen kan priset komma att ändras. Vi förstår att kunder kan få ett felaktigt intryck av Panprices på grund av detta, men du kan vara säker på att alla våra produkter är helt nya och av högsta kvalitet, dessutom är du alltid skyddad av Klarna.
Mer information hittar du på http://panprices.com

Fler annonser från Panprices

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer