Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 maj 13:13

Grindmotor till slaggrind

11 990 kr
Beskrivning
Vi erbjuder grindmotorer för slaggrindar. Motorerna har flera olika tillbehör för att underlätta din vardag: öppna och stäng grinden via din telefon när du ska in eller ut, eller öppna grinden från vardagsrummet när du får gäster? Eller kanske öppna grinden till en hantverkare när du är på jobbet via en Gsm modul? Allt för att underlätta din vardag helt enkelt. Stilren fjärrkontroll medföljer för den som tycker det är smidigare. Motorerna varierar i pris beroende på hur stor och tung er grind är.
Om företaget
Vi är det trygga valet inom hantverk. Våra motton är våra löften till kund och Regal Staket & Smide lever upp till våra löften! Våra kunder är vårt fokus och vi är inte nöjda förrän du är mer än nöjd. För oss är varje jobb unikt och vårt mål är att alltid tillgodose alla våra kunders behov.
Säljes av
Regal Staket och Smide
Trygg affär
Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. De ger säkrare köp för både säljare och köpare. Ska du skicka pengar eller varor? Testa Blocketpaketet - Då identifierar sig både säljare och köpare med BankID. Tryggt för båda parter!
Trygghet & säkerhet på Blocket

Andra har även tittat på

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer