Gå direkt till innehållet
Inlagd: 27 maj 11:10

Gårdsvagn Exklusiv

13 500 kr
(10 800 kr ex. moms)
Fakta
Modellår
2020
Tillverkad
2020
Beskrivning
Praktisk gårdsvagn av högsta kvalitet. På den kan du transportera allt du behöver på den lilla gården. Vagnen är tippbar och du kan även vrida vagnen när du tippar. Ramen är helsvetsad och varmgalvaniserad, sidor och botten av vattenfast plywood. Välkommen in till oss på Marinbutiken!
Säljes av
Marinbutiken i Roslagen AB
Marinbutiken i Roslagen ABBesök vår butikssidawww.marinbutiken.com
Trygg affär
Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. Inga seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats. Att få ett mejl med en inskannad legitimation betyder inte att du identifierat avsändaren. Det gör man på plats, när man skriver köpeavtal.
Marinbutiken i Roslagen AB
Om företaget Marinbutiken är en fullservicemarina i Österåker, centralt belägen i Åkersberga. Vi tillhandahåller verkstadstjänster på Suzukis båtmotormodeller och vi erbjuder olika typer av förvaringstjänster för båtar och motorer! Vi säljer nya och begagnade båtar, Suzukimotorer samt båttrailer och driver en välsorterad SeaSea tillbehörsbutik. Vi är även distributör för Safe T Air och MaFra boatcare - vilken du bland annat finner i vår e-handel www.marinebutiken.se !
Mer information hittar du på http://www.marinbutiken.com

Fler annonser från Marinbutiken i Roslagen AB