Gå direkt till innehållet
Inlagd: 18 maj 08:51

FOUNTAINE PAJOT | Alegria 67

25 850 000 kr
Fakta
Längd
67 fot
Beskrivning
Alegria 67 är flaggskeppet i Fountaine Pajots modellprogram. Exteriört är det ingen tvekan om vilket varv som byggt henne, vi ser tydligt de eleganta och energiska linjerna i skrovet som utlovar hög prestanda och som har blivit Fountaine Pajots signum. Alegria 67 har en grandios flybridge på hela 37 m2 som erbjuder er dubbla solbäddar akter ut, ett middagsbord med plats för hela besättningen plus gäster och två förarplatser. Det mest iögonfallande är dock loungen i fören där varvet lyckats få till möjlighet till en jacuzzi, vilket sätter ribban högt för komforten ombord på denna yacht. Grundpriset fritt levererat Frankrike: 25 850 000 sek För mer info, kontaktuppgifter & offert klicka dig vidare på länken nedan till yachtsale.se Med reservation för eventuella felskrivningar.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Yachtsale AB
SÄLJA BÅT? Kontakta oss på Yachtsale. Vi genomför båtvisningar trots rådande situation. Låt oss veta om du har några krav innan visning, förutom våra försiktighetsåtgärder. Vi genomför även videovisningar. Yachtsale är specialiserade på försäljning av utvalda, exklusiva motor- och segelbåtar samt tillhörande tjänster. Generalagent i Sverige för Beneteau och Fountaine Pajot. Vår vision är att vara det självklara valet och trygg partner för dig som ska köpa eller sälja båt. Vi har kontor och försäljningsbrygga med ca 30 platser på Saltsjö Pir i Saltsjöbaden.
Mer information hittar du på http://www.yachtsale.se

Fler annonser från Yachtsale AB