Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 aug. 13:06

Fabriksny Northmaster 685 | Lagerbåt 329.000-

329 000 kr
Fakta
Längd
6.85 meter
Beskrivning
Karlholm Marin AB är exklusiv återförsäljare i Sverige för Northmaster. Northmaster 685 Cruiser är en utmärkt DC / daycruiser för alla som använder båten för dagturer och övernattningar och med ett modernt vakuuminjicerat luftstegrande skrov som gör båten ca 30% lättar i sin konstruktionen och 20% starkare/styvare mot en normal producerad plastbåt. flipper nordkapp sting bella. Aktersoffan görs lätt om till en solbädd och med kapellet uppfällt kan ni fortsätta umgås kring bordet ända in på småtimmarna. Kombinationen med utombordare är miljömedvetenheten rätt. Det lätta vakuuminjicerade skrovet ger lägre förbrukning och med hydraulstyrning redan som standard blir körupplevelsen behaglig. För den som vill traila båten är också utombordaren ett självklart val. Hög detaljfinnish och designad för vårt nordiska klimat med smarta lösningar, modern design och goda sjöegenskaper. Northmaster 685 Cruiser Längd: 6.85m Bredd: 2.43 Vikt utan motor: 980kg Motor rekommendation: 115-200hk CE category C, 7 personer Riklig standard utrustning : - Luftstegsskrov - Vakuuminjicerat skrov som ger styrka och låg vikt - 130 Liter fast bränsletank - Hydraulisk styrning med läderratt - Madrasser i cabinen med röd brodering - Solbädd, bord - LED Lampor i kabinen - Elektrisk Länspump - LED Navigationsljus - Fenderförvaring - Mjuka golvpaneler vid aktern och på främre trappa - Multifunktionsbänk Solbädd/passagerarsäte - Däckfönster i kabinen Pris för båt avser båt utan motor. Vi är auktoriserad Selva återförsäljare och båtverkstad Båtservice. Bolaget Selva har Yamaha och Yanmar som delägare. Selva och Yamaha delar samma artikelnummer för reservdelar. Selva har 5 års motorgaranti. Vi kan leverera med Honda och Mercury motor om det önskas. Vi har alla båtar och motorer hemma för omgåend leverans I vår försäljningshall I Karlholmsbruk. Välkommen till oss !
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Karlholm Marin AB
Försäljning av nya båtar och båtmotorer samt båttillbehör från Sveriges största fabrikat. Vi har försäljningshall med nya båtar från Northmaster och Pegazus. Service av Mercury Suzuki Yamaha Evinrude Tohatsu Honda. Båtservice och reparation av Nordkapp AMT Sting Bella Micore Ryds Finnmaster Uttern Yamarin. Vi har även mobil båtverkstad i Gävle, Uppsala, Tierp, Öregrund, Östhammar, Karlholm,
Mer information hittar du på http://www.karlholmsmarin.se/

Fler annonser från Karlholm Marin AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer