Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 juni 08:26

Crescent 465 Standard med Suzuki DF 30 ATHL

107 000 kr
Fakta
Längd
4,65 meter
Beskrivning
465 Standard är en klassiskt ren båt med högt fribord och god bärighet inte undra på att detta är en favorit bland favoriterna. I standardutrustningen hittar du åror, årklykor och räddningsstege. Automatisk länspump, batteri. Securimärkt båt och motor. Godkänt motorlås samt kl 3 ögla på fördäck Monterat och provkört.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Torö Varv AB
Torö Varv ligger strax söder om Nynäshamn på vackra Torö. Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Volvo Penta, Suzuki, Evinrude, Linder, Crescent, Torqeedo, Solé och Hyundai. samt Suzumar båtar. Vi servar dom flesta förstkommande motorer på marknaden. https://www.facebook.com/torovarv.se/?ref=bookmarks Avbetalning: 3,20 % aviavgift 55:- uppläggning 595:- via Ecster ( SHB ) eller Wasa Vi strävar efter att alltid hjälpa nya som gamla kunder på bästa sätt Välkomna
Mer information hittar du på http://www.torovarv.se/

Fler annonser från Torö Varv AB