Gå direkt till innehållet
Inlagd: 16 sep. 20:48

Comfortina 42 / 2000

1 495 000 kr
Fakta
Längd
42 fot
Beskrivning
Comfortina 42 introducerades i slutet av 1990-talet. Den designades av Thomas Bern och byggdes av Comfortbåtar AB i Sverige. Sedan 2013 har produktionen av Comfortina båtar flyttats till Comfortina GmbH i Tyskland. Comfortina 42 är en snabb, snygg och mycket bekväm båt. Den är designad för att erbjuda goda sjöegenskaper till havs, den har förhållandevis låga fribord och lågt överbygge. C42 är känd för att vara "en dröm att segla", särskilt på kryssbogar. Den solida konstruktionen och en layout som inkluderar stora utrymmen för förvaring gör Comfortina 42 till en xlnt båt för kustsegling såväl som för långfärdssegling. När man går ner i båten möts man av ett öppet utrymme med navigationsplats till styrbord och pentry till babord. Owners cabin ligger i den främre delen av båten och erbjuder en dubbelbädd, sittplats, bra förvaringsutrymmen och egen toa / dusch. En traditionell salong med två soffor och ett fällbart bord, en akterkabin till babord med dubbelkoj. Akterkabinen till styrbord har mindre dubbelkoj / bred enkelkoj, denna hytten lämpar sig även väl att användas som (ett mycket stort) förvaringsutrymme, för t ex segel och annan skrymmande utrustning. Denna Comfortina 42 levererades 2000. Den har seglats på svenska västkusten under större delen av sitt liv. De nuvarande svenska ägarna seglar i Stockholmsområdet. En båt i mycket fint skick som alltid inomhusförvarats i uppvärmd hall under vintern och underhållits / uppgraderats på bästa sätt av sina (noggranna) ägare. KEY FACTS 5-6 kojplatser i tre kabiner Konventionell 19/20 mast, kullagrade travare Storsegel och Genua, kevlar laminat (UK) - 2013 2 x elektriska vinschar (Andersen 58) Elektriskt ankarspel (Lewmar) 60 m kalibrerad kätting- 2020 Yanmar 56 hk motor med segelbåtsdrev 3 bladig folding propeller (FlexoFold) - 2020 Batteriladdare (LEAB) - 2016 Servicebatterier 4 x 110 Ah - 2016 Ankarspelbatteri - 2020 2 x Plotter (Furuno touch screen) - 2016 Radar (Furuno) - 2016 Förvarad i uppvärmd hall under vintern BÅTEN VISAS I STOCKHOLM Ytterligare foto presenteras under vecka 39. För detaljerad specifikation och fler bilder vänligen klicka på länken nedan. För ytterligare information och bokning av visning vänligen kontakta Berthon Scandinavia!
Säljes av
Berthon Scandinavia AB
Berthon Scandinavia ABBesök vår butikssidaxlntyachting.com
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Berthon Scandinavia AB
Unik kunskap & superb service! Berthon Scandinavia (f.d. XLNT Yachting) är en internationell båtmäklare, specialiserad på segelbåtar mellan 30 till 80 fot från välmeriterade Svenska & Skandinaviska båtvarv. Kontakta oss gärna för information, båtvisning och kostnadsfri värdering av er båt! Nyhet: Vårt långvariga samarbete med engelska mäklarhuset Berthon International har nu resulterat i ett samgående. Detta ger oss bl a möjlighet att ännu bredare, på internationell marknad, annonsera, finna kunder och hantera våra försäljningsuppdrag på bästa sätt.
Mer information hittar du på http://xlntyachting.com

Fler annonser från Berthon Scandinavia AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer