Gå direkt till innehållet
Inlagd: 22 nov. 20:30

Bugaboo Donkey Mono 2015 * Skickas med DHL

4 699 kr
Beskrivning
Bugaboo Donkey Mono från 2015. Tillverkad feb 2015. Detta ingår: Aluminium chassi med luftfyllda däck, varukorg (nyare), en ram, en bumper, ett svart sittdelstyg med fempunktsbälte, svart liggdel med madrass och "petrol blue" liggdelslock, en förlängningsbar "petrol blue" sufflett, sidokorg och regnskydd. Chassit går att skjuta ihop och dra isär, för att passa till ett eller två barn. Till detta exemplar behöver du komplettera med en ram, en bygel, två sufflettfästen, tre sufflettbågar och en sufflett för att kunna ha 2 barn i vagnen. Mått ihopfälld: Ett stycke mono: 102x60x60 cm. 2 delar Mono: 91x60x43 cm. Vikt: Mono 15.3kg. Pris: 4699:- Skickas med DHL till ditt närmaste utlämningsställe. Delbetala med Klarna. Vi har fler vagnar i vår webbshop: https://www.barnvagnsshoppen.se Vi säljer även nya och begagnade barnvagnstillbehör; regnskydd, åkpåsar, sittdynor, barnvagnskrokar, skötväskor, napphällare, babynesten mm. Vi samfraktar. Följ oss gärna på vår instagram "Barnvagnsshoppen" för senaste nytt!
Trygg affär
Var försiktig med att överföra pengar till privatpersoner. Använd istället Blocketpaketet när pengar och varor ska skickas. Med Blocketpaketet identifierar sig både köpare och säljare med BankID och betalningen går via vår betalpartner Rocker. Tryggt för båda parter!
Barnvagnsshoppen
Vi köper & säljer barnvagnar & tillbehör. Vår webbshop https://www.barnvagnsshoppen.se tillhandahåller tidigare använda barnvagnar och tillbehör från kända varumärken. Vi har Klarna betallösning och skickar våra barnvagnar med DHL över hela Sverige, det finns även möjlighet till avhämtning på vårt lager i Mariefred.
Mer information hittar du på http://www.barnvagnsshoppen.se

Fler annonser från Barnvagnsshoppen

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer