Gå direkt till innehållet
Inlagd: 13 apr. 08:59

BENETEAU | Swift Trawler 50 |

8 995 000 kr
Fakta
Längd
14.99 meter
Beskrivning
Swift Trawler 50 är flaggskeppet i BENETEAU Swift Trawler serie och hon erbjuder er all bekvämlighet ni kan tänka er och ni kommer aldrig vilja gå i land igen. Båten har en mäktig styrplats, en fullständigt gigantisk flybridge, ett stort akterdäck plus en enorm salong som bjuder till umgänge under er äventyr till havs. Skrovpriset inklusive standardutrustning är 8 995 000 sek, vänligen kontakt oss för offert. För mer info, kontaktuppgifter & offert klicka dig vidare på länken nedan till yachtsale.se
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning, be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Trygghet & säkerhet på Blocket
Yachtsale AB
SÄLJA BÅT? Kontakta oss på Yachtsale. Vi genomför båtvisningar trots rådande situation. Låt oss veta om du har några krav innan visning, förutom våra försiktighetsåtgärder. Vi genomför även videovisningar. Yachtsale är specialiserade på försäljning av utvalda, exklusiva motor- och segelbåtar samt tillhörande tjänster. Generalagent i Sverige för Beneteau och Fountaine Pajot. Vår vision är att vara det självklara valet och trygg partner för dig som ska köpa eller sälja båt. Vi har kontor och försäljningsbrygga med ca 30 platser på Saltsjö Pir i Saltsjöbaden.
Mer information hittar du på http://www.yachtsale.se

Fler annonser från Yachtsale AB

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer