Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 nov. 10:59
Amt 175 BR (2019) Välj motor själv
260 900 kr
277 900 kr
Fakta
Längd
5.15 meter
Beskrivning
Priset är beräknat med en Suzuki DF 60 ATL. Utöver standardutrustningen kan du på vår hemsida utrusta din egna båt med alla olika tillval. Säsongen 2019 kan AMT 175 BR väljas antingen med glasfiber- eller aluminiumskrov. Båda skrovalternativen går tystlåtet och mjukt i sjö, och de beter sig konsekvent i alla lägen såklart utan att glömma en god prestanda, bränsleekonomi och körglädje. Tack vare den nya skrovformen skär 175 BR mjukt genom vågorna så att åkturerna blir bekväma och njutbara. STANDARDUTRUSTNING Abloy låskit Akterkapell Bord med bordsben Dynor Fendrar med fenderskydd Förtöjningspaket Plotter Garmin ECHOMAP Plus 92sv Rostfria räcken Securmarkt skrov Självlänsande sittbrunn Suzuki Startspärr Välkommen till oss på varvsvägen 1 på Lidingö.
Trygg affär
Kontrollera båtens ägarhistorik och ägarförbehåll innan köp. Om båten finns på annan ort eller säljaren kräver handpenning innan visning. Be att få skicka ett ombud för att se båten, eller hänvisa till att du är beredd att bekosta en resa för att se båten.
Seacastle AB
Båtförmedling, nybåtsförsäljning och fullservicevarav. Vi finns i Stockholm och Göteborg! Återförsäljare av och auktoriserad serviceverkstad för XO, VIGGO, AMT, Capelli, Suzuki, Kawasaki och Suzumar. Vi tillhandahåller vinterförvaring och sommarplatser vid Kyrkviksvarvet på Lidingö. Hos oss har du möjlighet till finansiering samt väldigt bra försäkringslösningar via Pantaenius. HOS OSS GÖR DU EN KOMPLETT OCH TRYGG BÅTAFFÄR
Mer information hittar du på http://www.seacastle.se